Keurmerk webwinkel
De erotiekwinkel voor de vrouw
0
Winkelwagen
€ 0,00

Ruime keus dildo’s bij LadyJoy.nl


Een dildo is hoofdzakelijk bedoeld voor penetratie. Een dildo vibreert niet en heeft meestal de vorm van een penis. Omdat hij bedoeld is voor penetratie is hij meestal wat groter van omvang. Wij hebben ook een aantal dildo’s die een exacte kopie zijn van een bekende adult acteur, zoals bijvoorbeeld de Adam Dexters Dildo.

Voor u hebben we de dildo’s verdeeld in 3 categorieën.
 
Dildo Normaal: dit zijn de klassieke modellen. Variërend van grootte en naast de huidskleur in vele andere kleuren verkrijgbaar. Hier vind u ook de modellen van bekende adult acteurs.
 
Dildo Dubbel: deze zijn vooral gemaakt voor gelijktijdige stimulatie. Dus voor jou en je partner of vaginaal en anaal tegelijk. In diverse uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar.
 
Dildo Glas: wat is er stijlvoller dan een glazen dildo? Glas voelt zijdezacht aan en is makkelijker schoon te maken. De temperatuur is makkelijker te regelen, voor warm even onder de warme kraan en voor koud onder de koude kraan. Ook als je latex allergie hebt is een glazen dildo een uitkomst. Een glazen dildo ziet er ook een stuk stijlvoller uit op je nachtkastje. Het heeft een luxere uitstraling dan een dildo van bijvoorbeel siliconen, TPR en PVC.

Is een dildo voor jou geschikt? Vind je penetratie een belangrijk punt als je je stimuleert of gestimuleerd wordt, dan kan een dildo een hele goede keus zijn. Mocht je dat iets minder belangrijk vinden en wilt u ook graag op andere manieren gestimuleerd worden, dan adviseren wij u om ook naar ons aanbod vibrators te kijken. 
 


| Meer

Over LadyJoy

Wij zijn een webshop met een breed assortiment aan producten die hoofdzakelijk gericht zijn op de vrouw.


LadyJoy.nl is een onderdeel van DeSell V.O.F.
KvK-nummer: 66335825
Btw-nummer: NL856500331B01
 

.
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop