Keurmerk webwinkel
De erotiekwinkel voor de vrouw
0
Winkelwagen
€ 0,00

Toys zijn niet alleen voor Boys!


Deze toys zijn speciaal voor de vrouw. Er zijn subtiele maar ook kinky toys voor jou.

Geisha Balls ook wel Ben Wa balletjes genoemd. Zijn er voor jouw erotisch genot. Medisch gezien zijn ze perfect voor het trainen van jouw bekkenbodemspieren. Als je sterkere bekkenbodemspieren hebt kan dat zelfs later helpen bij incontinentie klachten of ze zelfs voorkomen. Tijdens seks zorgen goede bekkenbodemspieren voor
- Meer gevoel bij penetratie
- Het makkelijker krijgen van een orgasme en een intensere beleving van een orgasme
- Meer gevoel tijdens de sex voor hem maar nog belangrijker voor jou!

Vibratie eitjes zijn hoofdzakelijk voor het stimuleren van de vagina. Ze zijn er ook met een afstandsbediening zodat met je partner een spannend spel van kan maken.

Bij vagina toys vind je een aantal producten voor het stimuleren van de vagina en clitoris. Een van de favoriete producten in die groep is de Lelo – Ora Oral Seks Stimulator deze geeft intense pulsaties op en rond de clitoris. Vagina pompen kan je daar ook vinden om je intieme delen gevoeliger te maken.

Tepelklemmen hebben geen introductie nodig. Je vind het heerlijk of helemaal niets. We hebben ze aan een ketting, met gewichten en vibrerend. Maak jou SM spel compleet met een van deze tepelklemmen.
 
Wil je de rollen een keer omdraaien of dominant de leiding in het spel nemen. Dan kan een strap op een spannende keuze zijn.
Om je tepels de stimuleren of ze extra gevoelig te maken kijk dan bij tepelzuigers. Daar hebben we diverse uitvoeringen om je tepel groter te maken, stimuleren en gevoeliger te maken.

 

Toys speciaal voor jou!
  


| Meer

Over LadyJoy

Wij zijn een webshop met een breed assortiment aan producten die hoofdzakelijk gericht zijn op de vrouw.


LadyJoy.nl is een onderdeel van DeSell V.O.F.
KvK-nummer: 66335825
Btw-nummer: NL856500331B01
 

.
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop